• Tweedehands Pinautomaat Verifone VX570 en VX820 pinpad

AUTOMAAT IS GESCHIKT VOOR CONTACTLOOS BETALEN

Eenvoudig, praktisch en snel De Vx570 met het Vx820 PINpad is de meest geavanceerde PINautomaat van onze baliemodellen.

De PINautomaat verwerkt de betalingen razendsnel, is makkelijk te bedienen en de ontspiegelde, helder verlichte display is altijd goed leesbaar. Een groot geheugen biedt ruimte aan vele toepassingen. Via een overzichtelijke menustructuur heeft u toegang tot diverse gegevens, bedieningsfuncties en rapportages.

De bonnen worden via de geïntegreerde printer snel en vrijwel geluidloos geprint. De Vx570 met Vx820 combineert enorme snelheid met uitgebreide functionaliteit. Toekomstvast, veilig én betrouwbaar De toekomstvaste Vx570 met het Vx820 PINpad voldoet aan de meest recente (inter)nationale veiligheidseisen en aan de EMV-standaard, waarbij de magneetstrip op de betaalkaart wordt vervangen door een chip.

De PINautomaat kan PIN, Chipknip en creditcards accepteren. U heeft de keuze uit de Vx570 met communicatie via PSTN/Ethernet. De speciale PSTN (analoog) en Ethernet (ADSL/IP) PINautomaat maakt het mogelijk eenvoudig naar Ethernet over te stappen. De Vx570 met het Vx820 PINpad is EMV/CTAP en PCI+ gecertificeerd en biedt daardoor de hoogst mogelijke veiligheid. Zo bent u klaar voor de toekomst.

Tweedehands Pinautomaat Verifone VX570 en VX820 pinpad

  • Model: Pinautomaat Verifone VX 520 en VX 820 pinpad
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €412,40


Beschikbare opties:


Tags: Pinautomaat Verifone VX570 en VX820 pinpad